Fotolia 87853371 XS

 

 

Fotolia 81123565 XS

 

 

 

Fotolia 89512986 XS

 

 

Fotolia 98093311 XS

ALGEMENE VRAGEN EN TIPS

Welk eten en drinken verkleurt mijn tanden het meest?
Bijna alles wat je dagelijks eet en drinkt geeft enige verkleuringen aan je tanden. Het een meer dan het andere. Roken geeft veruit de meeste verkleuringen. Daarna koffie, thee, cola, rode wijn, tomatensaus/ketchup, rode bietjes en dergelijke.

Mag ik na een behandeling weer alles eten en drinken?
Na een behandeling kan je het beste de 3 uur niets eten. Je mag wel water of melk drinken. Na deze 3 uur mag je het meeste weer eten en drinken behalve consumpties die veel kleurstoffen bevatten (koffie, thee, cola, rode wijn, rode bietjes en tomatensaus/ketchup. Daarnaast is het verstandig om ook nog niet te roken.
Dit alles geldt voor de rest van de dag (24 uur).
Het is dus verstandig voor de behandeling goed te eten.

Verkleuren je tanden sneller na een tandenbleekbehandeling?
Nee. Iedereen heeft een genetisch vast gestelde kleur. De één heeft wittere tanden dan de ander en bij iedereen zal het resultaat van een tandenbleekbehandeling verschillen.

Tijdens de behandeling worden de tanden schoon gemaakt van alle verkleuringen die in de loop der jaren zijn ontstaan. Je kan met de behandeling geen wittere tanden krijgen dan dat deze vanaf het wisselgebit zijn.

Hoe lang blijven mijn tanden wit na het bleken?
Dit hangt af van de behandeling welke je hebt gekozen en je levensstijl. Na de uitgebreide behandeling blijft het resultaat gemiddeld 6 tot 24 maanden. Daarna loopt het geleidelijk terug maar ook dit weer afhankelijk van je levensstijl (roken, drinken van veel koffie, thee, rode wijn etc.)

Wat kan ik na het tanden bleken doen om mijn tanden wit te houden?
Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je witte tanden raden wij je aan vier tot vijf keer per week te poetsen met een professionele whitening-tandpasta om nieuwe verkleuringen direct weer uit de tanden te halen. Wij adviseren de Pearl White® tandpasta. Deze zorgt als een van de weinige tandpasta’s voor écht wittere tanden en zijn veilig voor het gebit. Wij bieden de Pearl White® tandpasta aan in onze salon.

Hoe vaak mag ik mijn tanden bleken?
In principe zo vaak als je wilt. De behandeling is niet schadelijk en er verandert niets blijvends aan de structuur van je tanden. Wij adviseren om het resultaat optimaal te houden een behandeling eens in de 12 maanden te herhalen. Dit afhankelijk van je levensstijl en het onderhoud (poetsen met Pearl White® tandpasta).

Wat moet ik voor de tandenbleekbehandeling doen?
Niets. Het is wel verstandig van te voren goed te eten aangezien je dit de eerste drie uur na de behandeling niet mag.

Mag ik tanden bleken met een kronen, vullingen of facings?
Ja, deze worden echter niet lichter dan de kleur waarin deze destijds zijn gezet. Deze zijn van een kunststof materiaal en zullen dezelfde kleur behouden. Wel kunnen we de verkleuringen verwijderen die er door de jaren heen op zijn gekomen zodat de natuurlijke kleur van het element weer tevoorschijn komt.

Mocht er na de behandeling kleurverschil zijn ontstaan vergeleken met je eigen tand. Je kunt deze na twee weken door je eigen tandarts laten aanpassen. Dit is een kleine ingreep en valt meestal binnen de basisverzekering.

 

Fotolia 53182429 XS

Laura Goudbeek Beautysalon
Dopperstraat 171
3752JD Bunschoten

tel: 06-556 909 99

e-mail: info@lg-beautysalon.nl


       


Copyright © 2016. All Rights Reserved.